Кои се разликите помеѓу полиците за прикажување и полиците за прикажување?

Рафтовите за дисплеј и држачите за дисплеј често се гледаат во супермаркетите, трговските центри и други производи, кои ги користат за прикажување на стоки, така што потрошувачите можат на прв поглед да ги видат производите што треба да ги купат, и кои се разликите помеѓу полиците за прикажување и полиците за изложување?

Полици за прикажувањесе нарекуваат и промотивни лавици, пренослив дисплеј и лавици за информации, итн. Тоа е според карактеристиките на вашиот производ, дизајнот со соодветниот екран за промоција на производот, заедно со креативниот знак LOGO, така што производот привлечен приказ пред јавноста, за рекламирање на производи е исто така подобро.

https://www.responsydisplays.com/counter-wood-sunglasses-display-rack-with-logo-and-tiers-product/
https://www.responsydisplays.com/countertop-acrylic-beauty-apparatus-facial-cleanser-facial-cleaning-product-display-stand-product/

Решетката за дисплеј е широко користена во познати цигари, познато вино, аптека, чаши, занаетчиски подароци, електроника, електрични апарати, кристални производи, хотелски материјали, културни материјали, автомобилски материјали, модели на автомобили за продавници 4S, пластични производи, продавници за козметика, изложбен салон за фабрички производи , странски трговски компании примерок сала и други приказ на производи, исто така може да се користи за корпоративни изложби, и може да биде дизајниран во повеќе стилови, така што производот прикажува повисоки нагласува.

Полица за прикажување-живописна алатка за терминален публицитет и промоција.Полица за прикажување (изложбена полица, полица за прикажување) - како маркетинг алатка, е развиена со терминалот POP рекламирање.Ги има предностите на зелениот, удобен транспорт и брзо склопување итн. Се поставува на продажното место и може да игра улога на пренесување информации, прикажување на стоки и промовирање на продажбата.


Време на објавување: Ноември-03-2022 година